10. helmikuuta 2014

Uusi aksaryhmä

Vihdoin viime torstaina päätiin uuden aksaryhmämme treeneihin. Kouluttajana Jari ja ryhmässä meidän lisäksi jo kokeneita II- III- ja SM-tason koirakoita. Jari onneksi näkee vaivaa ja meille löytyy aina treeniradasta helpompi versio jota liihottaa. Alla tämänkertainen:


Vähän pelkäsin koko treeniä etukäteen meidän pitkän treenitauon takia. Mutta turhaan. Tehtiin ihan omantasoista, kelpo suoritusta ja oikeastaan ne paikat olivat hankalat jotka hankaliksi etukäteen arvelinkin. Olin vähän myöhässä esteelle 6 ja Ruffe joutui hiukan kääntämään päätä ja katsomaan minne pitää mennä. Haki kuitenkin hienosti oikean putken pään. Puomi oli hieno, samoin vastakäännös esteelle 8 ja 15 toimi loistavasti. Sen sijaan ongelma tuli esteellä 11. Ruffehan ei hakeudu minua kohti vaan pikemminkin päinvastoin, joten oli hankala saada sitä esteen 10 jälkeen tulemaan lähemmäs minua kun kuitenkin omakin liikkeeni vei eteenpäin. Onnistui kuitenkin Jarin neuvoilla ja jäätiinkin sitten tekemään kyseistä pätkää useamman kerran.

Toisessa setissä tehtiin keinua ja keppejä. Huomasin että keinun vieressä ei saa olla muita kun minä, muuten alkaa empiminen ja arastelu. Kepit eivät häiriössä onnistuneet, ilmeisesti este nro 9 häiritsi, sillä siinä kohtaa jäi suoritus useamman kerran kesken. Jari sanoikin että ei kannata ottaa kuin kuutta keppiä Ruffelle vielä jotta pääsee palkkaamaan enemmän. Tekniikkahan alkaa jo löytyä ja aloituksessa ei juuri virheitä ole tullut.

Kivat treenit, älyttömän kiva ja innostava porukka. Hienoa olla mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti