23. helmikuuta 2014

Treeniputki

Perjantaina käytiin Reijan ja Annelin kanssa PoKSin hallilla tokoilemassa. Harjoiteltiin Ruffen kanssa sivulla istumista kapulan lentäessä. Heitin taakse, pieni seuruu ja palkka. Ekalla kerralla Ruffe lähti hakemaan kapulaa heti seuruun vapautuksesta, toisella malttoi jo paremmin ja palkka kelpasi. Lisäksi treenattiin seuruun käännöksiä, luoksetulo suorapalkalle ja hyppynouto.

Gust kävi illalla hiukan Ylämyllyllä kaupan pihaa kävelemässä ja jatkoi siitä Pärnän hallille hetkeksi. Käytiin sisällä hallissa vähän juoksentelemassa ja leikittiin pihalla Riio-kelpien kanssa. Riio on muutaman päivän Gustia nuorempi. Hauskaa oli. Hiukan haukkuvat koirat ja autot pelottavat, muuten on rohkeaa poikaa.

Lauantaina mentiin koko perheen voimin lauantairyhmämme tokotreeneihin, PoKSin lämpimään halliin taas. Ruffe teki seuruuta (käännösten treenaamista), jäävät seisomaan ja maahan, hyppytunnarin, paikallamakuun (n. 2 min piilossa) ja paikalla istumisen (n. 1 min). Tunnari oli hankala, tikkuja useita sikinsokin eikä vaan sattunut oman kohdalle kun se oli suurinpiirtein ryhmän keskellä. Jaksoi kuitenkin sinnikkäästi työskennellä ja lopulta oma löytyi. Selkeästi rivi on Ruffelle helpoin, se aloittaa aina oikealta ja käy järjestelmällisesti tikut läpi. Sikinsokin olevilla tikuilla ei löydä vastaavaa järjestelmällisyyttä.

Gust pääsi ennen treenejä hiukan leikkimään Skoda-snautserin kanssa. Gustin treenissä oli leikkiä ja muutaman metrin imutusseuruu. Samuli oli Gustin "apuna" sen harjoitellessa häkissä hiljaa oloa treenien aikaan ja meni oikeastaan yllättävän hyvin.

Sunnuntaina lähdettiin taas PoKSin halliin. Anneli ja Reija olivat taas treenikavereina. Ruffe teki merkkileikkiä, evl-ruudun ilman sivulle kutsumista, kaukoja (m-i-m-i) n. 3 m päästä, 60 cm korkeaa hyppyä Reijan palkatessa lelulla, luoksetulon vinosta suunnasta (haki hienosti suoraan) sekä ohjatun noudon ja lopuksi n. 2 min paikkamakuun. Missään ei oikeastaan huomautettavaa, hyvät treenit vedettiin.

Gust teki ihan omalla vuorolla imutusseuruuta ja pentuluoksetulon. Hirveä into ja vauhti! Eikä jänskätä yhtään. Lopuksi Gust sai hiukan leikkiä hoffin ja Utu-bc:n kanssa. Hoffi alkuun hiukan jänskätti ison kokonsa vuoksi, mutta äkkiä pentu tottui kun kaveri oli tosi kiltti ja varovainen. Gustin häkissä olo onnistui taas ihan kohtuullisesti Samulin ollessa "avustajana". Tosin Ruffen treenien aikaan hiukan ääntä kuului...

Tokoilujen jälkeen käytiin Gustin kanssa hiukan kävelemässä Joensuun keskustassa. Nähtiin muutamia ihmisiä ja autoja. Katsottiin mutta ei koskettu ja ihan reippaasti sujui parin sadan metrin kierros.

Täällä minä odottelen vuoroani kuin isot pojat 
Seuruun alkeita, ei haittaa häiriötkään!
Pentuluoksetulo. Niin nopsa ettei näy ku mustavalkonen viiva.
Ja loppuun vielä joulumuistelo nyt kun on edes vähän lunta maassa ja kelikin on hiukan talvisempi. Ruffen lahjasaalis oli ylivoimaisesti meidän perheen suurin. Saas nähdä pakettien määrän ensi jouluna kun perheemme on kasvanut kolmesta neljään.

Ruffen joululahjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti