27. kesäkuuta 2013

sikahienotunnari

Nopea tunnarihehkutus. Lämmöt täällä Pohjois-Karjalassa on tapissa ja vähän vaikea löytää hyvää treeniaikaa kun jo aamuseitsemältä on yli 20 astetta. Eilen illalla käytiin ensin uimassa ja sitten tehtiin tokotreeni heti perään häiriönä naapurin pihalla jatkuvasti haukkuva cockerspanieli ja toisen naapurin äänekkäästi leikkivät lapset.

Otin ensin tunnarin vähän pitkäksi kasvaneella nurmikolla. Vääriä tikkuja oli 10 ja etäisyys lähetyksestä tikuille n. 10 metriä. Ruffe kävi kaikki väärät tikut läpi muttei huomannut omaa joka oli niiden keskellä. Pysähtyi sekunniksi katsomaan minua, en sanonut mitään. Jatkoi työskentelyä, kävi etsimässä metrin verran kauempanakin ja n. 10 sekunnin pyörimisen jälkeen oma löytyi. Riemupalautus ja vieläpä hienosti eteen! Olin tosi iloinen, jaksoi työskennellä vaikka tehtävä oli hankala, ei turhautunut eikä nostanut väärää tikkua vaikkei oma meinannut millään löytyä!!!

Paikallaolo maaten n. 1.5 minuuttia josta 10 sekuntia olin piilossa. Ok, ei haitannut vaikka oli vähän ötököitäkin häiriönä.

Seuraaminen on mennyt huonommaksi. Luulen että johtuu jäävien treenaamisesta. Olen tehnyt niitä enemmän kuin seuruuta ja homma on hämärtynyt. Nyt korjausliikkeenä jäävien treenaaminen erikseen (ei seuraamisesta) ja seuruutreeniä taas päivittäin pikku pätkiä joissa paljon kääntymisiä.

Paikallaolo istuen. Taas meni makuulle kun kävelin poispäin. Kävin korjaamassa ja sitten pysyi hyvin ja ryhdikkäästi.

Luoksetulo. Vauhti on nyt hyvä heti lähdöstä ja säilyy loppuun (eteentuloon) asti. Myös edestä sivulle siirtyminen hyvä lukuunottamatta pientä pomppausta ;) Lisää vaan lelutreenejä niin tämä säilyy.

Nouto. Tässä alkaa nyt olla myös kapulalle meno taas hyvävauhtista ja palautus oli hyvä. En tiedä mikä siinä minusta poispäin himmailussa välillä oli, mutta pitää yhä jatkaa vauhtinoutoja. Takaisin on aina palauttanut hyvällä vauhdilla.

Hyppy. Alohyppynä ja hyppynoutona (tennispallo). Molemmat hyvät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti