1. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen uinti

Tänään oltiin Einin ja Arvon (6 kk) kanssa treenaamassa ja lenkkeilemässä Pärnävaaralta. Ensin otettiin molemmille koirille hallin pihalla 2 settiä tokoa, yhteensä ehkä n. 15 min/koira. Molemmat olivat oikein päteviä pikkupoikia. Arvo teki hienoja pysähdyksiä, ruutua, sivulle tuloja, seuraamista ja PK-eteenmenon. Hienosti on pikkupentu edistynyt ja hauskinta oli nähdä kuinka innokkaasti tulee Einin kanssa kentälle treenaamaan. Ruffe teki pätkän seuraamista (kerran karkasi ajatus), 2 x ruudun (Tiia: se ei tarvitse sitä kosketusalustaa sinne ruutuun enää...), tunnarin (hyvä), luoksetulon (ok) ja 2 x noudon (ongelmat tässä voi lukea edellisestä päivityksestä). Lisäksi toki molempien kanssa leikittiin.

Treenien lähdettiin kiertämään läheinen lampi. Koirilla oli kyllä kivaa. Juoksivat ja leikkivät, heti näytti synkkaavan ajatukset yksiin. Lammen rannalla Arvo meni heti polskimaan, mutta Ruffe jäi tapansa mukaan ihmettelemään rannalle uskaltaako vai ei. Arvon perässä kävi kastelemassa tassut ja lopulta Einin heittämän koivunlehden perässä lähti sitten uimaankin muutaman metrin lenkin. Oli kyllä kiva reissu, aika meni kuin siivillä ja kotiin lähtiessä huomasin että toko + lenkki kesti kaikkinensa lähes 3 tuntia. Toivottavasti ehditään taas pian treenata ja tavata uudestaan!

PS: Virallisesti tämä oli siis Ruffen eka uinti. "Epävirallinen" uinti tapahtui jo viikolla kun Ruffe molskahti vahingossa Leinoseen kiipeillessään kaatuneen koivunrungon päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti