6. tammikuuta 2013

Viikonlopun treenejä

5.1.2013 Lauantaina treenit Napakan hallissa.
Paikalla istuminen. Ok, ei siirrellyt tassuja.
Kaukokäskyjen tekniikoita i-m-i, m-s-m. Alkuun liikaa virtaa, ok kun rauhoittui.
Luoksetulo eteen. Ok, siirsin palkkaa pari senttiä kauemmas ja nyt ei enää kosketa.
Sivulle tulo. Huippuhyvä!
Seuraaminen. Siirsin avustavaa kättä ylöspäin. Melko ok, tuntuu nyt ymmärtävän mitä halutaan.
Liikkeestä seisomaan jääminen. Käsiavulla ok. Ei liikuta tassuja vaikka menen kauemmaksi. Hyvä.
Leikkimistä.

Lisäksi innostuttiin tekemään pieniä agiratoja. Kepo oli mukana, joten palkkauksen järjestäminen helpottuu aika paljon. Rata oli kujakepit, hyvin matala A-este, putki ja kaksi n. 10 cm:n hyppyä. Palkkaa sai  kujakeppien jälkeen kiposta, kosketusalustalta A:n jälkeen sekä hyppyjen jälkeen kiposta. Tehtiin osissa ja kokonaan. Ruffe innostui ihan kamalasti ja meni putkeen aika monta kertaa ominkin päin... Myös A:lle se yrittää karata omaksi ilokseen.

Päivällä oltiin Eijan ja Severin kanssa tunnin verran metsässä. Koirilla oli hauskaa. Vastaan tuli 5 irlanninsusikoiraa. Severi lähti karkuun ja Ruffekin oli häntä koipien välissä kunnes huomasi että nuo isot otukset ovat ystävällisiä ja rauhallista porukkaa. Onneksi Severikään ei sataa metriä kauemmas juossut niin käytiin hakemassa se jatkamaan lenkkiä.

6.1.2013 Sunnuntaina kävelin hallille maakuntaviestin jälkeen kun koiralla tuntui energiaa riittävän kotona yllinkyllin...
Paikalla istuminen. Pitää kontaktia tosi hyvin, mutta saisi hivenen istua ryhdikkäämmin. Tuppaa hieman valahtamaan ("vaanii") kun kävelen kauemmas. Lähellä ok, joten ehkä pitää vielä pysyä lähellä.
Paikalla makaaminen. Tämä hyvä. Olin n. 10 m päässä, välillä selin. Tarkkaavainen ja hyvä asento.
Seuraaminen. Jees. Hieman oikea paikka hakusessa, välillä vähän edistää. Osaa kuitenkin hakea itse paikan kun huomaa ettei palkkaa tule.
Leikkimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti