26. tammikuuta 2013

Ritiläportaita ja hiihtäjiä

Perjantaina oltiin taas Napakan hallissa. Oma olotila oli aika heikko joten "yllättäen" treenistäkin tuli aika heikko ohjaajan ollessa täysin kuutamolla. Seuraaminen meni hyvin, samoin luoksetulo, mutta muuten oli vähän pasmat sekaisin. Paikallaistumisessa meni maahan parikin kertaa. Kaukokäskyjen s-m siirtymässä tapahtuu sivuun siirtymistä. Ei muuta kun pois ja kotio harjoittelemaan ajatuksen kanssa.

Olohuoneen iltatreenissä otettiin nuo kaukokäskyt ja istumaan jääminen uudestaan. Muutama liike ja nappiin meni.

Lauantaina olohuonetreenit jatkuivat. Nyt maahanmenoa ja seisomaan jäämistä makkaraleikkinä, jotta suorituksista tulee mahdollisimman nopeat. Seisomaan jääminen on aika hyvä, maahanmenossa yritti alkuun mennä istumisen kautta, mutta se näyttää jäävän pois nyt kun on hoksannut leikin. Kaukokäskyihin on syytä pikkuhiljaa vaihtaa joku muu käskysana. Kun seisomaan jääminen on varma, voin alkaa kehittää ruutua entisestään, joten siksikin tämä nyt työn alla.

Lauantaina käytiin myös Joensuun keskustassa ihmettelemässä kaupungin elämää. Tätä on tehty muutamia kertoja aiemminkin kun Ruffe oli pieni. Anttilan parkkihallista löytyy ritiläportaat joista näkyy useampi kerros alas. Ekalla kerralla Ruffe ei suostunut tulemaan niistä, mutta nykyään pitää kyseiset portaat suorittaa useamman kerran ylös-alas. Niin myös tänään ;)

Käytiin myös Noljakan ulkoiluteitä kävelemässä. Hiihtolatu menee vieressä ja hiihtäjiä olikin aika paljon. Alkuun ohisujahdukset vähän Ruffea ihmetyttivät, mutta tottui nopeasti. Lisäksi useita pyöräilijöitä vilahti ohi. Ei suurempia reaktioita. Koiria nähtiin valitettavasti vain yksi. Ihan hyvä ohitus tehtiin, sekä me että vastaantulija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti