21. joulukuuta 2014

GoPro

Otsikon vempain Hero 3+ (LCD Touch BacPac -näytöllä varustettuna) on osoittautunut mainioksi "treenikaveriksi". Videoin perjantain treenimme taukoineen päivineen alusta loppuun. Hyvällä resoluutiolla nykyisellä muistikortilla on kapasiteettia noin kahden tunnin videointiin. Riittää hyvin, kun kahden koiran treeneissä kuluu noin 30-45 min taukoineen ja koiranvaihtoineen. Kotona on sitten hyvä kelailla videota ja istua sohvalla miettimässä mitä kaikkea pitäs parantaa ja miten.

Gust aloitti:

Seuruu: Leikatun jalan takia kävelen hitaasti eikä Gust saa kunnon rytmiä, mutta paikka ja kontakti ovat hyvät.
Seisomaan jääminen: Ensimmäinen istumaan, parilla seuraavalla astui pari askelta taaksepäin, kaksi viimeistä toistoa oli hyviä.
Ruutu: Pari toistoa läheltä alustalle namipalkalla. Yksi toisto kauempaa, kävin palkkaamassa namilla. Viimeinen toisto VOI-tyyliin. Napsahti hyvin kohdalleen, menin ruutuun palkkaamaan lelulla.
Luoksetulo: Ekalla toistolla oli juosta minua päin, ilmeisesti oli niin varma että vapautan jo matkalla. Onneksi väisti viime hetkellä ja juoksi ohi, muuten olis voinut käydä huonosti tolle operoidulle kintulleni. Seuraava toisto melko hyvin eteen. Kun haluaa hioa, ni sais kyllä tulla reippaammin loppuun asti, nyt himmailee vähän turhan aikaisin.
Tunnari: Noin 15 väärää tikkua sikin sokin ja oma jonnekin väliin. Yksi väärä tikku erillään muista. Gust meni sille erillään olevalle ja liikautti sitä. Huomasi kuitenkin ettei se ole oma (eli kyllä se haistelee!!!) ja jatkoi töitä. Oman kohdalla nappasi sen välittömästi suuhunsa ja toi. Hienoa!
Nouto: Ekalla tiputti matkalla kapulan, kävi kyllä hakemassa ja toi perille. Toisella toistolla hyvä tuonti, mutta luovutusasentoon tulo hidas. Kolmannen palkkasin jo nostosta.
Liikkeestä maahanmeno: Melko hyviä maahanmenoja, treenataan maahanmeno edelleen vieläkin nopeammaksi.


Gustin jälkeen oli Ruffen vuoro:

Ruutu: Vauhtia ruutuun suorapalkalle. Melko hyviä toistoja, mutta suorapalkka aiheuttaa himmaamista lopun 5 metrillä.
Hyppynouto: Este 70 cm. Lähti todella räväkästi ja tuli myös kovalla vauhdilla. Kapula lensi todella vinoon, joten autoin hieman liikkumalla itse muutaman metrin. Palkkasin tuonnista.
Tunnari: Samat väärät kuin Gustillakin. Oma aivan lähellä väärää tikkua. Hyvin malttoi.
Merkki: Ohjatun yhteydessä merkkitreeniä. Malttoi pysähtyä merkille. Palkkasin lelulla.
Ohjattu: Oikea(kin) on nyt vaikea. Kääntyi ensimmäisen kerran vasemman kautta ympäri ja oli mennä keskikapulalle. Totteli kun pysäytin ja pyysin takaisin. Seuraavalla toistolla teki oikein. Lähtee todella epävarmasti merkiltä, mutta nostaa kapulan kivasti takaa ja palautus on vauhdikas.

Lauantaina käytiin Solvallassa vajaa pari tuntia kuntoilemassa. Vielä en kompastumiskiellon takia uskalla pienimmille poluille, saatika metsään, mutta hissukseen pystyn ulkoiluteitä käppäilemään.
Hienoja polkuja ja kallioita riittää
Lopuksi telinevoimistelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti