1. marraskuuta 2014

Pyjamabileet

Perjantaiaamuna käytiin pikaisesti aamun juoksulenkin jälkeen hallilla. Ruffe teki Tuomakselta saatua pujotteluasennon mataloittamistreeniä (mutkaputki - 6 keppiä - mutkaputki - 6 keppiä, jne.) hyvin lyhyillä esteväleillä. Gust meni muutaman kerran "puomin", joka oli aseteltu pöytien varaan.

Iltapäivällä Eini toi Grimmin yökylään. Käytiin kävelemässä vajaan 2.5 tunnin metsälenkki, mutta väärässä olin kuvitellessani energian katoavan siihen ja rauhan astuvan taloon. Pojat jatkoivat painimista ja rallattelua enemmän ja vähemmän koko illan. Etenkin Grimm halusi ottaa kaiken irti kavereistaan sekä Samulista, jonka sylissä se istui pitkän aikaa.

Yö nukuttiin hyvin ja aamulla jatkettiin klo 7 alkaen. Hiukan vajaa kolme tuntia koirat juoksivat pitkin pihaa. Gust ja Ruffe opettivat Grimmille hippaleikin kodan ja tuijaryhmän ympäri, eikä sitä saanut loppumaan edes aidan takana räkyttävät naapurin koirat. Leikki jäi varmaan hiukan kesken, mutta oli lähdettävä viemään Grimm kotiin.

JoAn pentukurssin tutustumiskerta maastolajeihin oli tänään. Meitä oli 4 ohjaajaa ja vedettiin viidelle pentukurssilaiselle alkeita hausta, esineruudusta ja jäljestyksestä. Sen jälkeen pennut pääsivät kulkemaan raunioradalle erilaisille pinnoille. Ja yksi koira kokeili myös viestiä. Olipahan hauskaa! Itse vedin jäljestystä ja kaikki koirat, italianvinttikoirasta sakemanniin tekivät hienosti töitä. Myös kaikki koirien ohjaajat vaikuttivat innostuneilta ja kyselivät jo, missä seuroissa maastolajeja voisi täällä Joensuussa harrastaa. Ei se aina paljoa vaadi. Tässä tapauksessa 4 vetäjää ja pari tuntia aikaa.

Tässä oli ennen hieno vanha mäntykangas, nyt neliökilometri hakkuuaukkoa...
Grimm pölli tyynesti Gustin luun. Ei auttanu murinat, pöhinät eikä karvojen nostelu.
Grimmin vakioilme :D
Onko sukulaisissa samaa näköä?

2 kommenttia:

  1. Grimmillä on ollu niin kivaa, kiitos! Ja nuohan on ku kolme marjaa, eikös me viedä ne heti keväällä näyttelyyn, kaikki samaan kehään? :D

    VastaaPoista
  2. Mä aattelin keräillä käyttöluokasta säälipisteitä sitten joskus jos TVA:ta tai KVA:ta olis tuloillaan :D

    VastaaPoista