20. heinäkuuta 2014

Grimm kylässä

Perjantaina Grimm saapui meitä ilahduttamaan viikonlopuksi. Alkurallien jälkeen pakkauduttiinkin samantien autoomme ja huristettiin Kuopioon paimentamaan. Samuli ja Ruffe treenasivat taas aidasta irrotusta, poispäinajoa ja uutuutena pyöröaitauksesta ryhmän ulos ottamista, sisäänviemistä sekä lampaiden hakua ladosta. Harmi ettei ole videota, parasta mitä olen Ruffelta ja Samulilta ikinä nähnyt. Jatkoivat siitä mihin kesälomareissulla jäivät (edellinen kirjoitus), olin ihan liekeissä aidan takana :D Ruffe pysäyttää portista ulos otettaessa karkaamassa olevat lampaat todella hyvin, teki sen useamman kerran kun veto pyöröaitauksesta laitumelle oli lampailla kova.

Minä treenasin kierroksen Grimmillä. Hannu tuli kaverikseni kun en ollut ihan varma miten Grimm lampailla käyttäytyy. Meni hyvin, piti sopivasti etäisyyttä lampaisiin ja pääkin jo kääntyi poispäin. Muutama lampailta poistulokin treenattiin, palkaksi sai mennä heti takaisin. Gust on nyt kaapissa kasvamassa, joten se sai tyytyä aidan takana katseluun. Oli toki puussa hihnasta kiinni, ylihän se muuten tulisi.

Viikonloppu sujui koirien leikkejä seuratessa, lenkkeillessä ja uidessa. Tänään sunnuntaina maittoivat koirille jo päiväunetkin aamulenkin, -uinnin ja Einin tuomien luitten kaluamisen jälkeen.

Grimm paimentaa. Kuva: Terhi Mikkonen.
4 sukulais-bc:tä, 1 koolie ja 1 pyrri lenkillä. Kuva: Terhi Mikkonen.
Koiraa
Grimm keksi että laiturilta on kiva hypellä. Ruffe ja Gust ihmeissään...
Lenkillä Grimm, Gust ja Ruffe
Grimm ja Gust tauolla
Höh, ettekste enää leiki?
Kahden tunnin aamulenkin, uintireissun ja luun syönnin jälkeen tuli väsy.
Ruffe ja isosisko-Wenjan poika Grimm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti