11. huhtikuuta 2013

Jälki- & viestiryhmä

Tänään kävin kuuntelemassa infon kesän maastoryhmistä. Ruffe on ilmoitettu jälkeen ja viestiin. Saattaa kuitenkin olla että viestiin ei ehditä kun menee keskiviikkoisin päällekäin tokon kanssa. Tosi harmi, sillä laji kiinnostaisi kovasti.

Ollaan treenattu tokoa tiistaista torstaihin. Seisomassa pysyy aika hyvin paikallaan. Pysähdyskin on hyvä mutta keskiviikon treeneissä VarPSissa huomattiin että ei pelkkä seis tarkoita mitään, vaan Ruffe tuntuu pysähtyvän pienen pienestä vartaloliikkeestä joka minulta tulee seis-sanan yhteydessä. Perhana. Sen sijaan seuraamisessa minun pääni asennolla ei ole väliä, ei ala edistää vaikka nostan pään pystyyn. Hyppy sujuu hyvin, samoin paikallaolot maaten ja istuen sekä luoksetulo. ALOsta puuttuu em. säätämisten lisäksi liikkeestä maahanmeno. Pitänee ottaa repertuaariin piakkoin. Ollaan tehty myös vauhtinoutoa tällä viikolla ja kerran ruutua ulkona, kerran sisällä. Tunnaria on harjoiteltu kolmena päivänä. Eka päivä hyvin, tokana päivänä pilasin koko homman (teetin 3 toistoa joista viimeinen oli liikaa, nosteli ihan mitä sattuu), mutta onneksi tänään taas sujui.

Tiistain agiliykin oli nyt tosi kiva, tehtiin pientä "rataa" erilaisilla ohjaustekniikoilla (osa ryhmästä helpotetusti) ja laadittiin suunnitelmat keppien ja kontaktien opettamiselle. Kepit on mulle ihan selvä että tehdään 2x2 -menetelmällä, mutta kontakteissa arvon 2on2off:n ja juoksukontaktien välillä. Uskaltaiskohan ottaa riskin ja yrittää jälkimmäistä... No, jokatapauksessa jatketaan tässä porukassa viime kerran nurinasta huolimatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti